Fa o programare la consultatie

Sau solicita informatii suplimentare

Daca dai click pe butonul "TRIMITE", esti de acord cu termenii si conditiile si politica de confidentialitate Medicover Romania

E timpul sa nu mai privesti cu nostalgie sau regret erectiile de alta data, pentru ca acum Medicover iti ofera un tratament nou pe piata din Romania, cu ajutorul tehnologiei ESWT.


Procedura medicala este efectuata de catre medic cu ajutorul unui aparat cu unde de soc, care revigoreaza vascularizarea peniana si astfel trateaza disfunctia erectila.


Tratamentul este nedureros, non-invaziv si non-medicamentos pentru disfunctiile erectile de cauza vasculara.


TRATAMENT PRIN TEHNOLOGIA CU ULTRASUNETE

Terapia consta in 8-10 sedinte saptamanale, fiecare a cate 30 de minute, si presupune aplicarea fasciculelor de ultrasunete pe corpul penian, in sase puncte diferite. Procedura nu este deloc dureroasa, fiind resimtite doar mici furnicaturi la nivelul tegumentului.

BENEFICII TRATAMENT

NON INVAZIV  |  NON MEDICAMENTOS  |  FARA DURERE  |  FARA EFECTE SECUNDARE

SPECIALIST MEDICAL

Cu experienta de peste 15 ani in urologie, Dr. Bogdan Gusanu utilizeaza cele mai noi metode de diagnostic si tratament.

"Fata de terapiile actuale, clasice sau chirurgicale, aceasta noua terapie cu unde de soc reprezinta o alternativa intermediara care va fi salutata de marea majoritate a celor afectati de boala aceasta. Tratamentul evita traumele date de o interventie chirurgicala sau dependenta pe care un tratament medical, psihologic vorbind, o creeaza in timp."

PACHETUL MAN UP

PRET PACHET: 4500 LEI

Tratament non-invaziv si non-medicamentos cu ultrasunete

Pachetul include 10 sedinte