Dragi parinti,

Voi stiti cel mai bine ca miracolele exista. Copiii sunt minunile care ne inconjoara zi de zi si care ne schimba total viata. Parintii sunt responsabili, in schimb, pentru dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a copiilor lor. Meseria de parinte este cea mai frumoasa, dar si cea mai grea din lume. Vestea buna este ca nu sunteti singuri.SCOALA DE PARINTI

Medicover este alaturi de voi si deschide portile Scolii de Parinti! 

Va invitam sa participati la o serie de cursuri care va vor invata secretele si provocarile celei mai importante meserii din lume, aceea de a fi parinte.

Parinti informati, copii sanatosi

Ce vei invata?

De ce sa vii?

1. Startul in alaptare:

 • beneficiile alaptarii exclusive
 • alaptarea nou-nascutului odata ajunsi cu bebelusul acasa din maternitate
 • pozitia/atasarea corecta
 • indicii ca alaptarea merge bine
 • prevenirea angorjarii (umplerea excesiva a sanilor cu lapte)

2. Perioade dificile in alaptare:

 • puseele de crestere
 • suptul dureros
 • nou-nascutul cu icter
 • semne de canal blocat/mastita


 • Pentru ca vei invata tot ce trebuie sa stii despre alaptare  
 • Pentru ca, desi pare simpla si naturala, activitatea de a alapta poate sa fie provocatoare   
 • Pentru ca trebuie sa fii pregatita sa ii asiguri copilului tau o viata sanatoasa si o dezvoltare emotionala armonioasa

Cu cine ma intalnesc?

Medicover iti va dezvalui toate secretele teoretice si practice pentru ca bebelusul tau sa fie sanatos si tu sa te simti bine.


Mesajul Dr. Alina Dinu pentru tine:

"Toate inceputurile de drum sunt o provocare. Venirea pe lume a unui copil ar trebui sa fie una dintre cele mai frumoase experiente pentru o femeie, iar alaptarea bebelusului sa vina si sa intregeasca in mod firesc implinirea ca mama. De aceea cred ca o proaspata mamica are nevoie de sprijin si informare corecta inca din prima zi.

Fie ca sunteti insarcinata, proaspata mamica sau aveti deja un bebelus alaptat si doriti sa aflati mai multe informatii, la acest curs vom incerca sa cuprindem cat mai multe aspecte legate de startul in alaptare, mituri si perioade dificile. Si pentru ca in alaptare sprijinul celor din jur este extrem de important, taticii si bunicile sunt mai mult decat bineveniti."

Dr. Alina Dinu

Medic Specialist Pediatru si Consultant in Lactatie IBCLC in Clinica de Pediatrie

Te asteptam cu bratele deschise, cu cei mai buni specialisti si cu cele mai proaspete informatii in Clinica de Pediatrie Medicover, pe Strada Grigore Alexandrescu nr. 16-20, etaj 2, Bucuresti!


Unde se va tine?

Cursul se va desfasura in data de 25 Martie 2019, intre orele 18.00 si 20.00

Pretul este 120 de lei pentru un parinte si 180 de lei pentru ambii parinti

Numarul de participanti - maximum 12 persoane

Vino sa descoperi tainele meseriei de parinte!

Cand incepe cursul?

Cum ma inscriu?

Dand click pe butonul "Solicita inscriere", acceptati termenii si conditiile. Datele din acest formular vor fi folosite doar cu rol informativ si de ofertare pentru cursurile educationale ce se desfasoara in clinicile si spitalul Medicover.

Completand formularul de mai jos, telefonic la numarul de Call Center: 021 9896 sau direct la receptia Clinicii de Pediatrie Medicover.


Copyright © Medicover Romania 2018 All Rights Reserved.